Sunday, 20 January 2013

3.142 Contest

Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Apa khabar semua? Harap sihat dan sentiasa ceria. Bagaimana dengan hujung minggu? Mesti kawan kawan penat dan sedang merehatkan badan dan minda setelah penat bekerja selama 5 hari! *Nasib baik saya pelajar lagi! hehe* 



Mesti kawan kawan dah familiar dengan nama CST Production ni kan?
Buat kawan yang tak tahu apa itu CST Production, CST Production merupakan salah satu syarikat yang terlibat dalam industri "videography".

Sekarang saya nak bagitahu kawan kawan mengenai projek terbaru yang dilakukan oleh CST Production iaitu Projek TWO - Pi



Jangan pening pening kepala memikirkan apa itu Projek Two - Pi kerana saya akan memberitahu kawan kawan mengenai projek ini !

  • Project2Pi ini merupakan project yang menggunakan konsep #liveupdate (secara siaran langsung) dan #instantsharing (mereka akan upload gambar gambar yang telah diambil di Instagram, jadi orang ramai yang tidak dapat hadir ke majlis perkahwinan dapat melihat gambar dari Instagram sahaja)
  • Camera yang digunakan untuk mengambil gambar adalah camera DSLR. Gambar gambar yang diambil adalah berkualiti tinggi!


  • Sebelum mereka upload ke account Instagram, mereka akan edit gambar tersebut terlebih dahulu 


  • Secara ringkasnya:


Camera ------> iPhone/iPad -----> Instagram

  • Ini adalah buktinya yang gambar yang diambil berkualiti tinggi:




  • Cadangan untuk CST Prodcution bagi meningkatkan mutu servis Project2Pi
~ Saya rasa lebih bagus sekiranya CST Production membuat satu applikasi khas buat pengguna Android dan Apple untuk melihat gambar gambar yang telah di-upload.

~ Dengan menyediakan lebih banyak pakej yang harga berpatutan kerana kini ramai yang mencari photographer yang mempunyai kemahiran dalam menangkap gambar.

~ Menganjurkan lebih banyak event khas buat photographer juga dapat menaikkan lagi nama CST Production di Malaysia.


  • Tagline:
Lalui saat indah anda bersama CST Prodoction




Kalau nak tahu lebih lanjur mengenai project ni, layarilah website website yang tertera di bawah:





Kalau ada antara kawan kawan nak kahwin, gunalah perkhidmatan CST Prodoction !






3 comments:

  1. 各フラットはその必要性のために本当に便利
    なものを提供するだけでなく女性にスタイ
    リッシュでファッショナブ
    ルな外観を提供するように
    設計されています

    Look at my web page ... ミュウミュウ バッグ

    ReplyDelete
  2. 。人間の目あなたの詳細は、数字と比
    較して、より必要となります。整理した後、先にそれらの
    ラベル事業は参加している。これは、それぞ
    れのプロバイダ
    のお金の状況をより多く
    の現実の日々の画像を提供しており、間違いなく
    、より簡単な処理の税負担をする助けとなるでしょう

    my web-site; コーチ

    ReplyDelete
  3. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete

Setiap komen daripada anda sangat bermakna! :)